Länk till startsidan

Arbeta som timvikarie

Varje dag behöver vi timvikarier till många av våra kommunala verksamheter inom vård och omsorg, funktionshinder, kostservice och förskola. På våra spännande arbetsplatser får du tillsammans med andra medarbetare chansen att sprida glädje och göra skillnad i vardagen för Aleborna.

Vad innebär det att arbeta som timvikarie

Att arbeta som timvikarie är betydelsefullt, utvecklande och roligt. Arbetet innebär att du rycker in när ordinarie personal är frånvarande. Arbetstiderna varierar, det kan vara några timmar per dag, en hel dag eller längre perioder enligt schema. Ofta krävs det att du kan hoppa in med kort varsel. Du lär känna olika arbetsplatser, samtidigt som du skaffar dig värdefulla meriter inför framtiden. Att arbeta som timvikarie är en väg in i arbetslivet och här finns goda möjligheter för dig som är ansvarsfull, flexibel, har ett gott bemötande och tycker om att ge god service.

Enkelt att vara timanställd hos oss

Som timvikarie styr du själv när du kan och vill arbeta. Vi lär dig hur du lägger dig tillgänglig i vårt digitala bokningssystem - Time Care Pool. Du får sedan en bokning via ett sms med den information som du behöver. För att ge dig en bra start och stabil grund att stå på, ger vi dig givetvis en introduktion anpassad för ditt arbete.

Du kan kombinera två eller fler olika timvikarietjänster hos oss (exempelvis inom vård och omsorg och inom förskola). Det som är vikigt är att dygn- och veckovilan inte överstrids.

Ansökan

Vi söker timvikarier i alla åldrar. Kanske har du precis slutat skolan och inte riktigt vet vad du vill göra? Eller är du äldre, kanske pensionär och vill komma ut och arbeta ibland? Oavsett ålder söker vi dig som är engagerad och ansvarsfull, har ett gott bemötande och ett stort intresse av att arbeta med människor.

Generella krav

För att du ska få arbeta som timvikarie måste vi få in ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Börja gärna med att ansöka om det på www.polisen.se Länk till annan webbplats..Det finns flera varianter, välj det som passar för tjänsten.

Du ska även ha fyllt 18 år och klara svenska bra i tal och skrift.

Låter det spännande?

Sök via våra annonser som ligger under Lediga jobb.

Kontakt

Kontaktcenter

Telefon 0303-70 30 00

E-post kommun@ale.se

Öppettider

Måndag–fredag kl 08.00–16.30

Ytterligare telefontid tisdag kl 16.30–18.00

 

Postadress

Ale kommun

449 80 Alafors

Hitta hit

Ale torg 7, Nödinge

Uppdaterades: 5 mars 2024
Informationsägare: Kommunledningsförvaltningen