Länk till startsidan

Lediga jobb

Vi söker dig som vill vara med och forma morgondagens Ale. Hos oss är du med och levererar service och tjänster av bästa kvalitet till Aleborna. Tillsammans skapar 2 500 medarbetare ett Ale, kommunen som fokuserar på invånarna och deras behov. Bli en av oss!

Foto: Dean Drobot/Mostphotos

Ansök i vårt system

Vi vill att du använder vårt rekryteringssystem Varbi när du söker en tjänst hos oss. Du kommer automatiskt till Varbi när du klickar på en ledig tjänst i listan nedan. Ansökningar via e-post eller i pappersformat kommer inte emottas. Det beror bland annat på att vi då kan vara säkra på att samtliga ansökningar finns samlade och diarieförs.

 

Kompletterande frågor

I samband med ansökan vill vi även att du besvarar ett antal frågor. Frågorna kan dessutom ge dig mer kunskap om vilka arbetsuppgifter som ingår i befattningen du söker. För att öka dina chanser bör du vara så noggrann som möjligt när du fyller i ansökan. Personuppgifterna behandlas i enlighet med Dataskyddsförordningen.

Så här arbetar Ale kommun med personuppgifter.

Utdrag ur belastningsregistret

Om du söker ett arbete där du jobbar med barn under 16 år måste du lämna in ett utdrag ur belastningsregistret, som du beställer på polisen.se Länk till annan webbplats.. Utdraget visar om du är skäligen misstänkt för eller har fått påföljder för brott. Tänk på att du ska lämna in originalintyget.

Kontakt

Kontaktcenter

Telefon 0303-70 30 00

E-post kommun@ale.se

Öppettider

Måndag–fredag kl 08.00–16.30

Ytterligare telefontid tisdag kl 16.30–18.00

 

Postadress

Ale kommun

449 80 Alafors

Hitta hit

Ale torg 7, Nödinge

Uppdaterades: 29 maj 2024
Informationsägare: Kommunledningsförvaltningen