Länk till startsidan

Ungkan, Nödinge

Mötesplatsen UngKan ligger på Ale Kulturrum i Nödinge. Här kan du göra verklighet av dina idéer och projekt och umgås med andra.

På kvällstid är alla Ales ungdomar som går i årskurs 7–årskurs 1 på gymnasiet välkomna hit. På dagtid är Ungkan öppen för dig som är elev på Da Vinciskolan.

Närmaste hållplats är Nödinge station Länk till annan webbplats..

Vad kan man göra på Ungkan?

Här kan du göra verklighet av dina idéer och projekt och umgås med andra. Vad vill du ska hända på UngKan i framtiden? Kom och prata med oss!

Öppettider

För aktuella öppettider och information om aktiviteter, ladda ner appen Ung i Ale Länk till annan webbplats..

Vi byter en glasvägg i Ale Kulturrum i Nödinge och stänger därför huvudentrén på onsdag 19 juni.

Mötesplats Ungkan är stängd under renoveringstiden. I stället har vi öppet på La Plaza i Älvängen måndag-lördag hela juni. Ungkan öppnar igen i juli.

Ungkan har öppet för dig som går i högstadiet samt för dig som ska börja sjuan eller första terminen på gymnasiet i höst.

Öppettider i juni på La Plaza

Måndag kl 17.00-21.00
Tisdag kl 17.00-21.00
Onsdag kl 17.00-21.00
Torsdag kl 17.00-21.00
Fredag kl 17.00-22.00
Lördag 17.00-22.00

Avvikande öppettider

Stängt midsommarhelgen 21-22 juni

Boka studiotid

På Ungkan finns en inspelningsstudio. För att kunna boka studion måste du först gå en studio-kurs. Du får boka högst två tider i veckan. Om du vill boka två tider ska tiderna ska vara på olika veckodagar.

Om studion redan är bokad din önskade tid återkommer vi med förslag på annan ledig tid.

Fält markerade med * är obligatoriska.

OBS! För tillfället har vi problem med studion och den går inte att boka. Vi hoppas på en snabb lösning och att vi kan få igång den snart igen. Tack för ditt tålamod.

Vad är på gång?

Det händer alltid många kul grejer i Ale. Du kan vara med på aktiviteter, vara med i olika grupper eller skapa spännande projekt. Hos oss är det allra mesta planerat av ungdomar. Prata med personalen på mötesplatsen om du vill prova på någon idrott, spela spel, fika eller lyssna på musik. Hos oss har du möjlighet att påverka din fritid på riktigt!

I vår app Ung i Ale hittar du information om olika aktiviteter, inspiration om vad går att hitta på och kontaktuppgifter. I appens evenemangskalender På gång kan du alltid se vad som planeras framöver. Du kan också hitta information på vår sida Ung i Ale på Facebook Länk till annan webbplats. och på Instagram, @ungiale Länk till annan webbplats..

Ladda ner appen Länk till annan webbplats.

Kontakt

Ungkan

Bahar Setihesh

Telefon 0704 32 0219

Natalie Namro, 0704 320 010

Postadress

Ale kommun

Ungkan

449 80 Alafors

Hitta hit

Vitklövergatan, Nödinge

Uppdaterades: 19 juni 2024
Informationsägare: Kultur- och fritidsförvaltningen