Länk till startsidan

Ale Spektrum

Ale Spektrum är en mötesplats för dig som identifierar dig som HBTQIA+ och som går i årskurs 7 upp till 20 år.

Prideflagga med texten Human Rights are my Pride

Foto: Michael Erhardsson/Mediaflow.

Vad kan man göra på Ale Spektrum?

Vi har öppet för dig som identifierar dig som HBTQIA+ eller funderar över din sexualitet och/eller könsidentitet. Vi träffas och umgås, spelar spel och planerar aktiviteter tillsammans.

Under sommaren kommer Spektrum inte ta emot nya medlemmar. Men i höst kör vi igång igen! Vill du vara med? Prata med ungdomscoacherna! Kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan. Det går också bra att skicka e-post till oss på ungiale@ale.se.

Vad är på gång?

Det händer alltid många kul grejer i Ale. Du kan vara med på aktiviteter, vara med i olika grupper eller skapa spännande projekt. Hos oss är det allra mesta planerat av ungdomar. Prata med personalen på mötesplatsen om du vill prova på någon idrott, spela spel, fika eller lyssna på musik. Hos oss har du möjlighet att påverka din fritid på riktigt!

I vår app Ung i Ale hittar du information om olika aktiviteter, inspiration om vad går att hitta på och kontaktuppgifter. I appens evenemangskalender På gång kan du alltid se vad som planeras framöver. Du kan också hitta information på vår sida Ung i Ale på Facebook Länk till annan webbplats. och på Instagram, @ungiale Länk till annan webbplats..

Ladda ner appen Länk till annan webbplats.

Kontakt

Ale Spektrum

Nera Mesinovic

Telefon 0702-16 71 87

E-post nera.mesinovic@ale.se

Postadress

Ale kommun

Ale Spektrum

449 80 Alafors

Uppdaterades: 10 juni 2024
Informationsägare: Kultur- och fritidsförvaltningen