Länk till startsidan

La Plaza, Älvängen

Mötesplatsen La Plaza hittar du på Carlmarks väg 4 i Älvängen (mitt emot bensinstationen Circle K). I appen Ung i Ale hittar du alltid uppdaterad information om öppettider och lokal.

Här kan du göra verklighet av dina idéer och projekt och umgås med andra. På kvällstid är alla Ales ungdomar som går i årskurs 7–årskurs 1 på gymnasiet välkomna hit. Du som går i gymnasiet och är upp till 20 år är välkommen på våra gymnasiekvällar på onsdagar.

Närmaste hållplats är Älvängen station Länk till annan webbplats..

Vad kan man göra på La Plaza?

Här kan du göra verklighet av dina idéer och projekt och umgås med andra. På La Plaza finns sällskapsspel, musikgrejer, tv-spel, ett café där du kan baka och laga mat. Det finns också möjlighet att sätta upp en scen där du kan arrangera eller skapa olika events. Ofta händer det aktiviteter som ungdomar har planerat som alla är välkomna på – håll utkik på Ung i Ale efter tider och mer information.

Öppettider

För aktuella öppettider och information om aktiviteter, ladda ner appen Ung i Ale Länk till annan webbplats..

Vad är på gång?

Det händer alltid många kul grejer i Ale. Du kan vara med på aktiviteter, vara med i olika grupper eller skapa spännande projekt. Hos oss är det allra mesta planerat av ungdomar. Prata med personalen på mötesplatsen om du vill prova på någon idrott, spela spel, fika eller lyssna på musik. Hos oss har du möjlighet att påverka din fritid på riktigt!

I vår app Ung i Ale hittar du information om olika aktiviteter, inspiration om vad går att hitta på och kontaktuppgifter. I appens evenemangskalender På gång kan du alltid se vad som planeras framöver. Du kan också hitta information på vår sida Ung i Ale på Facebook Länk till annan webbplats. och på Instagram, @ungiale Länk till annan webbplats..

Ladda ner appen Länk till annan webbplats.

Kontakt

La Plaza

Ungdomscoach

Kajsa Wallmon

Telefon 0702-50 62 45

Ungdomscoach

Nera Mesinovic

Telefon 0702 16 71 87

Ungdomscoach

Tamime Baghay

Telefon 0730 41 84 06

Postadress

Ale kommun

La Plaza

449 80 Alafors

Hitta hit

Carlmarks väg 4, Älvängen

Uppdaterades: 14 december 2023
Informationsägare: Kultur- och fritidsförvaltningen