Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna

Påverkanstorg

Var med och påverka Ale! Påverkanstorg är ett evenemang där du som är ungdom i Ale har möjlighet att träffa och ställa frågor och föra fram dina åsikter till politiker och tjänstemän i kommunen.

Vad är Påverkanstorg?

Påverkanstorg är en årlig händelse som ungdomsrådet i Ale kommun organiserar. Denna dag samlar politiker från olika nämnder och kommunens tjänstemän, inklusive chefer och rektorer. Det ger dig chansen att ställa frågor och dela dina åsikter om olika ämnen som påverkar din vardag i Ale kommun. Ungdomsrådet är ansvarigt för att arrangera evenemanget och välja vilka ämnen som diskuteras.

Under dagen kan du även lyssna på debatter mellan olika politiska ungdomsförbund som är aktiva i kommunen. Ungdomsrådet bestämmer vilka ämnen som kommer att diskuteras under debatten.

  1. Mer information om Ales ungdomsråd

Vem får vara med?

Påverkanstorg är för dig som yngst ska fylla 13 år under 2023, och som äldst ska fylla 20 år under 2023.

Anmäl dig till Påverkanstorg

Redan nu kan du anmäla dig till att delta på Påverkanstorg 2023. Sista anmälningsdag är den 19:e november. Det finns ett begränsat antal platser, så vänta inte för länge!

Om du har frågor eller synpunkter kan du höra av dig till ungdomscoach Tommy Westers via e-post: tommy.westers-andersson@ale.se

Vi kommer att skriva till din mejl, så det är viktigt att du håller koll så du inte missar information.
Vi bjuder på lunch på Bohusskolan, så det är viktigt att du skriver här om du har några speciella allergier eller sådant.

Relaterad information

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta till kontaktcenter Länk till annan webbplats.

Sidan kontrollerades av:

den