Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna

Vad händer på lovet?

Äntligen lov! Vill du hitta på nåt skoj? I Ale kan du gå på olika lovaktiviteter, men du har också möjlighet att själv bestämma vad som ska finnas på programmet under ledigheten.

Gratis aktiviteter under loven

Under loven finns det massor av kul aktiviteter att vara med på! Det är olika sporter, musik, mötesplats för ungdomar, utflykter, läger och mycket annat. Du kan besöka ale.se/lov för att se vilka lovaktiviteter som är på gång just nu.

Planera en egen lovaktivitet

I ungdomsverksamheten kan du och dina vänner själva planera och genomföra olika fritidsaktiviteter med stöd från ungdomscoacherna. Du bestämmer själv vad du vill göra, det kan vara en mindre aktivitet eller ett större projekt, alla idéer är bra! För att fixa en aktivitet behöver du bara prata med en ungdomscoach, att planera något kan vara lätt och du behöver inte ha några förkunskaper. Vi gör det tillsammans!

På gång - kolla in Ung i Ale appen

Det händer alltid mycket kul grejer på lovet, hos oss är det allra mesta planerat av ungdomar. I vår app Ung i Ale hittar du information om olika aktiviteter, inspiration om vad går att hitta på och kontaktuppgifter. I appens evenemangskalender På gång kan du alltid se vad som planeras framöver. Du kan också hitta information på Facebook vår sida på Ung i Ale.

  1. Ladda ner appen Ung i Ale Länk till annan webbplats.
  2. Ung i Ale på Facebook Länk till annan webbplats.

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta till kontaktcenter Länk till annan webbplats.

Sidan kontrollerades av:

den