Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna

La Plaza, Älvängen

Mötesplatsen La Plaza hittar du på Carlmarks väg 4 (mitt emot bensinstationen Circle K). I appen Ung i Ale hittar du alltid uppdaterad information om öppettider och lokal.

Här kan du göra verklighet av dina idéer och projekt och umgås med andra. På kvällstid är alla Ales ungdomar som går i årskurs 7 - årskurs 1 på gymnasiet välkomna hit. Du som går i gymnasiet och är upp till 20 år gammal är välkommen på våra gymnasiekvällar på onsdagar.

Närmaste hållplats är Älvängen station.

Vad kan man göra på La Plaza?

Här kan du göra verklighet av dina idéer och projekt och umgås med andra. På La Plaza finns sällskapsspel, musikgrejer, tv-spel, ett café där du kan baka och laga mat. Det finns också möjlighet att sätta upp en scen där du kan arrangera eller skapa olika events. Ofta händer det aktiviteter som ungdomar har planerat som alla är välkomna på - håll utkik på Ung i Ale efter tider och mer information.

Öppettider

För aktuella öppettider och information om aktiviteter, ladda ner appen Ung i Ale. Tryck här för att ladda ner appen Länk till annan webbplats.

Följ oss i vår app och på Facebook

Kolla in appen Ung i Ale Länk till annan webbplats. och facebooksidan Ung i Ale Länk till annan webbplats. för att få reda på massor av spännande saker som händer för dig som är ung i Ale. Vi finns också på Instagram @ungiale Länk till annan webbplats..

Kontakt

Hitta hit
Karta

Besöksadress
Carlmarks väg 4, Älvängen

Relaterad information

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta till kontaktcenter Länk till annan webbplats.

Sidan kontrollerades av:

den