Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna

Webböversikt

Ale.se är uppdelat i fyra olika huvudingångar. Var och en riktat till olika målgrupper. Målgruppsindelningen gör det enklare för dig som surfar på ale.se via mobil eller surfplatta att hitta den information som är intressant för just dig.

Huvudingångarna är:

Invånare
Här finns information som främst berör dig som kommuninvånare eller du som nyttjar kommunens tjänster. Här kan du läsa mer om kommunens olika verksamheter. Den här ingången har en bred målgrupp och därför har vi valt att lägga den som första val när du besöker webbplatsen via en dator eller en surfplatta.

Företagare
Ingången företagare riktar främst till dig som är företagare i kommunen. Här finns information om företagande i Ale, tillstånd och regler, samt hur du blir leverantör till kommunen.

Flytta hit
Här har vi samlat information som främst riktar sig till dig som är på väg att flytta till Ale kommun eller till dig som nyligen flyttat till Ale. Vi har valt att samla den mest nödvändiga information från övriga delar av webbplatsen via denna ingång för att göra det enkelt för dig att hitta.

Besökare
Länk till annan webbplats.
Den här ingången leder till den extern webbplatsen för turism, www.vastsverige.com/gotaalv Länk till annan webbplats.. Webbplatsen är fylld med information om besöksmål, evenemang, med mera.

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta till kontaktcenter Länk till annan webbplats.

Sidan kontrollerades av:

den