Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

Här kan ungdomar mötas

Ungdomar umgås.

Foto: Plattform/Scandinav.

Ale kommuns mötesplatser för unga vänder sig till dig som är ung, från årskurs 7 till 20 år. Mötesplatserna finns i Surte, Nödinge och Älvängen och här har du som är ungdom själv möjlighet att skapa de projekt och aktiviteter du vill.

Arken, Surte

Mötesplatsen Arken hittar du i Surte, hit kan du komma med alla idéer du har för din fritid! På kvällstid är alla Ales ungdomar mellan 13 och 20 år välkomna hit. Du som går i sjuan men ännu inte fyllt 13 år är också välkommen.

Närmaste hållplats är Surte stationLänk till annan webbplats. Länk till annan webbplats..

Vad kan man göra på Arken?

Här kan du göra verklighet av dina idéer och projekt och umgås med andra. På Arken finns lokaler och material för massor av kul aktiviteter. Vi har biljardbord, gaminhörna, speglar för dans och mycket mer. Ofta händer det aktiviteter som ungdomar har planerat som alla är välkomna på - håll utkik på Ung i Ale på Facebook och Instagram efter tider och mer information.

La Plaza, Älvängen

Mötesplatsen La Plaza ligger i vanliga fall i det gula huset vid resecentrum i Älvängen. Just nu ligger mötesplatsen La Plaza tillfälligt på Carlmarks väg 4 (mitt emot Cirkel K). Här kan du göra verklighet av dina idéer och projekt och umgås med andra.

Öppettider

  • Onsdagar kl. 17.00-21.00
  • Fredagar (ojämna veckor) kl. 17.00-22.00
  • Lördagar (ojämna veckor) kl. 14.00-22.00

Närmaste hållplats är Älvängen station Länk till annan webbplats..

Ungkan, Nödinge

Mötesplatsen Ungkan är en del av Ale Kulturrum. Här kan du göra verklighet av dina idéer och projekt och umgås med andra. På kvällstid är alla Ales ungdomar mellan 13 och 20 år välkomna hit. Du som går i sjuan men ännu inte fyllt 13 år är också välkommen. På dagtid är Ungkan öppen för dig som är elev på Da Vinciskolan.

Närmaste hållplats är Nödinge stationLänk till annan webbplats. Länk till annan webbplats..

Vad kan man göra på Ungkan?

Från och med vintern 2019 hittar du Ungkan mitt emot teatern i Ale Kulturrum. Här kan du göra verklighet av dina idéer och projekt och umgås med andra. Vad vill du ska hända på Ungkan i framtiden? Kom och prata med oss!

Öppettider för mötesplatserna

För aktuella öppettider och information om aktiviteter, ladda ner appen Ung i Ale. Tryck här för att ladda ner appen Länk till annan webbplats.

Följ oss i vår app och på Facebook

Kolla in appen Ung i Ale Länk till annan webbplats. och facebooksidan Ung i Ale Länk till annan webbplats. för att få reda på massor av spännande saker som händer för dig som är ung i Ale. Vi finns också på instagram @ungiale Länk till annan webbplats..

Du hittar mer information om mötesplatser för unga på ale.se/motesplatser.

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta hit Länk till annan webbplats.

Sidan skapades av:

den