Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

My brinner för att lära barn simma

– När man jobbat med ett barn som fått kämpa och som knäcker koden. När man ser lyckan i barnens ansikten, det är det absolut bästa med mitt jobb, säger My Löfström, en av fem sim- och idrottshallsarbetare på Skepplanda simhall om varför hennes jobb är viktigt.

I en serie filmer berättar vi vad vi gör i Ale kommun och vilka våra medarbetare är. My Löfström började redan i gymnasiet som sim- och idrottshallsarbetare i Skepplanda. Och det var så roligt att hon är kvar idag, 10 år senare.

– Alla måste få möjligheten att lära sig simma. Det är ju en jätteviktig livsförsäkring vi har eftersom det finns så mycket sjöar och hav runtom i Sverige.

Förutom den ordinarie simundervisningen under terminerna går varje sommar omkring 180 barn under två veckor sommarsimskola i Skepplanda simhall. Under vecka 27, 28 och 33 är också barn och unga i kommunen välkomna till märkestagning i Hultasjön.

Här kan du läsa mer om kommunens simskola Länk till annan webbplats. och allt annat som händer i Skepplanda simhall, som småbarnssim, vattengymnastik och tävlingssimning.

Relaterad information

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta hit Länk till annan webbplats.

Sidan skapades av:

den