Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

Årets ledare: Mikael Staaf från Skepplanda BTK

Föreningsgalan i mars är tillfället då vi hyllar några av alla de fantastiska föreningar och eldsjälar som driver kultur- och idrottslivet i Ale framåt. Under de kommande veckorna uppmärksammas pristagarna här på ale.se. Den här gången är det dags för fotbollstränaren Mikael Staaf från Skepplanda BTK.

– Mikael är en fantastisk tillgång i föreningen. Han är en väldigt lugn person, en klippa helt enkelt. Hans driv och engagemang för tjejerna är fantastiskt, säger tränarkollegan Jimmy Johansson.

Mikael Staaf valdes in i Skepplanda BTK:s styrelsen 2020 och såg ganska snabbt behovet av fler lag för flickor, vilket ledde till att han samma år startade och tränade ett lag för flickor födda 2013/2014. Intresset var stort och bara ett år senare hade föreningen fler än 80 tjejer i åldrarna sju till elva år.

– Han betyder oerhört mycket för Skepplanda BTK. Att i de tider som råder nu hitta folk som engagerar sig både i styrelsearbete och rekrytering är ovärderligt för en förening, säger Gerhard Sager, styrelseordförande för Skepplanda BTK.

Här kan du titta på Föreningsgalan i dess helhet

Relaterad information

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta hit Länk till annan webbplats.

Sidan skapades av:

den