Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna
OBS! Den här nyheten kan vara gammal och kanske inte längre är aktuell.

Publicerad:

Dansfestival i Ale

Dansgruppen Freestyle Phanatix.

Foto: Freestyle Phanatix

Under hela mars månad pågår dansfestivalen STEP runt om i Västsverige. STEP är en internationell dansfestival för barn och unga där Ale är med och erbjuder ett program fyllt med dansföreställningar och workshops.

Breakdance-föreställning

Festivalen inleds den 3 mars med föreställningen Freestyle sensation med Freestyle Phanatix som är Skandinaviens största professionella breakdance-trupp. I Freestyle Phanatix helt nya föreställning blandas breakdance, rap, beatboxing och streetdance. Det blir en explosion av intryck som inte lämnar någon oberörd! Förband: Benji Millo från Ale. Passar alla åldrar, både barn, ungdomar och vuxna.

  1. Läs mer om föreställningen Freestyle sensation och boka biljetter här

Dansworkshop

Dansworkshop 13-20 år

Torsdag 17 mars kl. 19-20. För dig mellan 13 och 20 år. En gratis workshop med improvisation och dans med dansare från Belgien. Workshopen är på engelska. Inga förkunskaper krävs men ha på dig bekväma kläder och skor. I teatern, Ale kulturrum. Anmäl dig till mötesplats Ungkan mail: ungiale@ale.se

Dansworkshop 8-12 år

Måndag 21 mars kl. 16-17. För dig mellan 8 och 12 år. En gratis workshop där barn provar på att ​uttrycka sig fysiskt genom dans och rörelser. Vi värmer upp och provar på danslekar och improvisation. Med dansare från Belgien. En person som kan översätta från engelska till svenska kommer vara med. Inga förkunskaper krävs men ha på dig bekväma kläder och skor. I teatern, Ale kulturrum. Anmäl dig till mail: kultur@ale.se

Musik- och danskväll i Ale teater

Hela festivalen avslutas den 25 mars med en Musik- och danskväll i Ale teater. Vi får bland annat se dansföreställningen Adventures in Planet Love med ett belgiskt danskompani och lyssna till de medryckande sambarytmerna när trumorkestern La batteria från A Bunda i Göteborg spelar. Passar alla åldrar.

  1. Läs mer och boka biljetter till Musik- och danskvällen här

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta hit Länk till annan webbplats.

Sidan skapades av:

den