Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna
OBS! Den här nyheten kan vara gammal och kanske inte längre är aktuell.

Publicerad:

Lars Gustafsson är Årets Företagare i Ale kommun

Årets företagare Ale kommun 2021, Lars Gustafsson, VD Centrum Pile, näringslivschef Per Brohagen och fabrikschef Andreas Hillby

Årets företagare Ale kommun 2021, Lars Gustafsson, VD, Centrum Pile, näringslivschef Per Brohagen och fabrikschef Andreas Hillby (foto: Jessika Lindén)

Företagarna i Ale har utsett Lars Gustafsson, VD på Centrum Pile i Kollanda, till Årets Företagare i Ale kommun. - Vi gratulerar till utmärkelsen hälsar näringslivschef Per Brohagen, som var med på uppvaktningen.

Vad betyder detta för Ales näringsliv?

- Centrum Pile är en framgångssaga som visar att man kan bedriva traditionell industriell verksamhet, som tillverkning av betongpålar, på ett modernt och hållbart sätt. De arbetar med kontinuerlig utveckling på arbetsmiljö- och miljöområdet”, säger Per.

- Lars Gustafsson bidrar dessutom till Ale kommuns utveckling som uppskattad medlem i kommunens Näringslivsråd. – Det är spännande att tung industri kan utvecklas och bli en teknisk avancerad produkt i ort som Kollanda. Det är också roligt att se hur Lars tar en aktiv roll för utökat samarbete och nätverkande i Ale, avslutar Per Brohagen.

Fakta

Företagarna, med över 60 000 medlemmar, är Sveriges största intresseorganisation för små- och medelstora företag.

Centrum Pile etablerade sig i Kollanda för 13 år sedan. De har sedan dess utvecklats till Sveriges tekniskt ledande tillverkare av betongpålar. Centrum Pile omsätter 140 miljoner kronor och har 40 anställda. Centrum Pile tillhör Centrumgruppen som har fabriker i Danmark, Sverige, Polen, England och Tyskland. Med sitt nya produktionssystem är det Europas modernaste pålfabrik.

Visste du förresten att det finns cirka 3 000 arbetsställen i Ale kommun som tillsammans omsätter mer än 12 miljarder kronor.

Vill du ha kontakt med kommunens näringslivsenhet?

Ring kontaktcenter 0303-70 30 00 eller e-posta per.brohagen@ale.se

Relaterad information

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta hit Länk till annan webbplats.

Sidan skapades av:

den