Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna
OBS! Den här nyheten kan vara gammal och kanske inte längre är aktuell.

Publicerad:

Anna Reinhardt lämnar Ale kommun som sektorchef för kultur och fritid

Anna Reinhardt

Anna Reinhardt slutar som sektorchef för kultur och fritid (foto: Jonas Termén)

- Mina två år i Ale har varit lärorika och utvecklande. Jag har med stolthet varit en del av vårt gemensamma arbete där vi tillsammans, med kreativitet och engagemang, skapat förutsättningar för invånarna att få tillgång till kultur- och fritidsverksamhet, säger Anna Reinhardt. Det är tråkigt, men samtidigt har jag fått ett erbjudande jag inte kan säga nej till.

- Vi har tillsammans inlett arbetet med att skapa förutsättningar att fungera som en egen sektor med en stabil struktur och tydlig uppdragsfokus. Vi har kommit en bit på väg och jag ser att medarbetarnas engagemang ger goda förutsättningar för att vidareutveckla sektorns arbete framåt, kommenterar Anna sitt avslut i Ale.

Anna Reinhardt kommer att börja i Varbergs kommun 1 oktober som förvaltningschef för Kultur- och fritidsförvaltningen. Fram till dess kommer hon att arbeta med sina ordinarie uppdrag i Ale.

- Anna Reinhardt har bidragit med engagemang och kunskap till att utveckla verksamheten både inom kultur och fritid, såväl som på kommunövergripande nivå, säger kommunchef Maria Reinholdsson.

​​​​​​​Dialog om rekrytering pågår.

Relaterad information

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta hit Länk till annan webbplats.

Sidan skapades av:

den