Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna
OBS! Den här nyheten kan vara gammal och kanske inte längre är aktuell.

Publicerad:

Digitalt ortsutvecklingsmöte för Starrkärr och Kilanda

Illustration: Freepik.

I dag provar vi något nytt - ett digitalt ortsutvecklingsmöte för Starrkärr och Kilanda. På grund av pandemin kan vi inte genomföra våra ortsutvecklingsmöten på det vanliga sättet.

Ale kommun brukar ha möten på tio orter i kommunen två gånger om året. Mötena leds av förtroendevalda och syftet är dels att invånarna ska få information från kommunen och andra organisationer, dels att Aleborna ska kunna föra fram sina åsikter till kommunens politiker.

Förra årets ortsutvecklingsmöten blev inte av på grund av coronapandemin och i vår testar vi att ha ett digitalt möte i området Starrkärr/Kilanda.

- Dialogen med medborgarna är viktig även i en pandemi och att det är dags att börja prova sig fram för att hitta former för det. Vi valde Starrkärr/Kilanda eftersom det redan för ett år sen var aktuellt att möta Trafikverket och Västtrafik för avstämningar, berättar Jessika Loftbring (C), ordförande i Starrkärr/Kilanda ortsutvecklingsmöte.

Mötet pågår kl 18.30-20.30. Det riktar sig främst till dem som bor i området, men är som vanligt öppet för alla. För att kunna ansluta krävs tillgång till en dator med internetuppkoppling. Du kan också ansluta med telefon eller surfplatta. Då behöver du ha appen Microsoft Teams installerad.

Gå in på ale.se/starrkärrkilanda Länk till annan webbplats. för att vara med i mötet.

Ortsutvecklingsmötet i Starrkärr/Kilanda är det enda ortsutvecklingsmötet vi håller nu i vår. De andra mötena är inställda.

Relaterad information

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta hit Länk till annan webbplats.

Sidan skapades av:

den