Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna
OBS! Den här nyheten kan vara gammal och kanske inte längre är aktuell.

Publicerad:

Sektorchef Thomas Lenell slutar och flyttar hem till östkusten

Bild på sektorchef Thomas Lenell, sektor samhällsbyggnad

Thomas Lenell, sektorchef samhällsbyggnad (foto: Jonas Termén, Ale kommun)

Thomas Lenell, sektorchef samhällsbyggnad har sagt upp sig och flyttar tillbaka till östkusten.- Jag har ett tag haft tankar att ta mig tillbaka till där jag kommer ifrån och nu accepterat en spännande utmaning i Upplands-Bro. Thomas är kvar fram till början av juni och rekrytering av hans efterträdare kommer att starta inom kort.

- Det är tråkigt att Tomas slutar, men fullt förståeligt, säger kommunchef Maria Reinholdsson. Pågående verksamhet kommer inte att beröras. Verksamhetscheferna på sektor samhällsbyggnad kommer se till att ordinarie verksamhet och uppdrag löper på som vanligt tills ny sektorchef är på plats.

Tomas kom till Ale som ny sektorchef för cirka 2 år sedan. Nedflyttad från Västmanland, med bakgrund från arbete i flera kommun, senast Surahammar. Nu är det dags att vända hemåt igen, till nytt arbete som samhällsbyggnadschef i Upplands-Bro kommun. En kommun som till storleken påminner om Ale.

- När jag ser tillbaka på min tid i Ale tillsammans med alla duktiga medarbetare, kan jag konstatera att vi har inlett en viktig förändringsresa. Jag upplever även att vi har tagit de första stegen med att bygga upp sektorn till något riktigt bra. Vi är inte klara, det finns fortsatt mycket att jobba med. Jag har nu fått ett erbjudande som jag inte kunde motstå i Upplands-Bro. För egen del känns steget rätt, av en mängd olika skäl. Jag önskar min efterträdare, vem det nu blir, all lycka till i den spännande tid som Ale är.

Thomas har tre månaders uppsägningstid och arbetar till början av juni. Det är nu kommunchef som ansvarar för att hantera rekrytering, samt eventuell lösning om det uppstår glapp fram tills att ny sektorchef är på plats.

Detta sker i dialog med kommunstyrelsens- och samhällsbyggnadsnämndens arbetsutskott, samt verksamhetscheferna inom sektorn.

Ny sektorchef beräknas vara på plats tidigast efter sommaren.

Relaterad information

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta hit Länk till annan webbplats.

Sidan skapades av:

den