Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna
OBS! Den här nyheten kan vara gammal och kanske inte längre är aktuell.

Publicerad:

Så följer vi restriktionerna

Foto: Freepix.

Ale kommun stänger samtliga sim-, fritids- och idrottsanläggningar, biblioteken samt uthyrningsverksamheten på grund av de nya restriktionerna. Då restriktion kring bibliotek senare togs bort avvaktar vi eventuella nya beslut.

Övriga verksamheter anpassas utifrån de nya restriktionerna bland annat genom att så många medarbetare som möjligt jobbar hemifrån.

UPPDATERING: Vi förstår att många undrar över hur kommunens bibliotek påverkas av att Folkhälsomyndigheten har justerat skrivelserna kring vad som ska gälla för biblioteksverksamheter.

Vi arbetar med frågan. I väntan på eventuella nya beslut om kommunens biblioteksverksamhet följer vi de redan tagna besluten (från 18 december) om att biblioteken ska hållas stängda.

Regeringen har vid en pressträff på fredagseftermiddagen presenterat ytterligare nationella restriktioner för att minska smittspridning. All verksamhet som drivs av staten, regioner och kommuner och inte är nödvändig bör omedelbart stängas ned fram till den 24 januari.

Har du biblioteksböcker hemma? Behåll dina lån i lugn och ro. Vi tar självklart inte ut några förseningsavgifter. Även bibliotekens meröppet-funktion är avstängd. Du kan alltså inte öppna biblioteket med ditt bibliotekskort.

Relaterad information

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta hit Länk till annan webbplats.

Sidan skapades av:

den