Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna
OBS! Den här nyheten kan vara gammal och kanske inte längre är aktuell.

Publicerad:

Utveckling av Ale småstäder får egen webbplats

Skärmbild Alesmåstäder.se

För att du ska kunna hålla dig uppdaterad med vad som händer i Älvängen har Ale kommun tagit fram en egen webbplats för Ale småstäder. Först ut är Älvängen, men inom kort kommer också Nödinge finnas med på sidan.

Ale småstäder är benämningen för det utvecklingsarbete som görs i våra två huvudorter, Nödinge och Älvängen. Mycket är på gång, men planering och genomförande av centrumkärnorna tar tid. Mycket av arbetet kanske inte alltid heller syns.

Delaktighet och öppenhet i arbetet med framtidens Ale är viktigt. I småstaden Älvängen ska stadskvaliteterna utvecklas i samma takt som antal invånare växer. Med stadskvaliteter menas bland annat ett levande och tryggt centrum med trivsamma mötesplatser för nöje, rekreation, kultur, avkoppling och handel.

Aktivitetssidan Alesmastader.se Länk till annan webbplats. är en del i detta. Webbplatsen är framtagen för att du som invånare enklare ska kunna hålla dig uppdaterad om vad som händer nära dig och i centrala Älvängen. I stort och smått.

- Vi är glada att äntligen kunna informera de som har intresse av Älvängens utveckling mycket snabbare. Vad som händer i stort som smått, säger Anna-Karin Gmoser som är projektutvecklare för Ale småstäder.

På webbplatsen kan du läsa mer om Ale småstäder, följa senaste nytt och kommande aktiviteter.

Detaljplaner, information om samråd, samt andra styrande dokument hittar du även i fortsättningen på Ale.se.

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta hit Länk till annan webbplats.

Sidan skapades av:

den