Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna
OBS! Den här nyheten kan vara gammal och kanske inte längre är aktuell.

Publicerad: 2019-07-11

Vi skräddarsyr ditt nästa samarbete

Skulle du vilja samarbeta med fler företag i eller utanför Ale? Med vår tjänst Matchningsbanken, hjälper vi dig att söka, hitta och koppla ihop dig med din nästa partner.

Skräddarsydd matchning för personliga möten

Är du på jakt efter fler företagare att samarbeta med? Kanske har du en idé eller ett projekt du skulle vilja testa? Eller en produkt/tjänst som skulle bli ännu bättre om en annan komponent adderades till den? Med vår nya tjänst Matchningsbanken gör vi det lättare för dig som driver företag i Ale, att använda oss för att hitta ditt nästa affärssamarbete.

Såhär går matchningen till

Matchningsprocessen börjar med att du fyller i det här formuläretlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I formuläret får du svara på frågor som rör ditt företag och dina behov. Vi undrar också vad för typ av samarbete du är ute efter.

När du är klar med formuläret skickas det automatiskt till oss. Inom kort tar vi kontakt med dig. Över telefon eller ett personligt möte får du chans att berätta mer om ditt företag och dina tankar om samarbeten för oss.

Utifrån den information vi fått från dig kan vi börja leta efter ditt nästa samarbete. När vi hittar någon tar vi kontakt med dig för att berätta mer om vem/vilka vi kanske har hittat. Om du vill hjälper vi till att koppla ihop er över mail/telefon.

OBS! Tänk på att det kan ta tid att hitta ett samarbete som funkar

Detta ser vi efter när vi söker efter ditt nästa samarbete

Vi söker efter samarbeten som vi tror kan matcha både ditt företag och dig som person. Utöver detta tar vi också hänsyn till hur din bransch ser ut idag och var den spås vara på väg. Detta gör att vi kanske kommer att föreslå samarbeten med företag som verkar i en annan bransch än din.

Lägg till dig i matchningsbanken

Matchningsprocessen börjar med att du fyller i det här formuläretlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I formuläret får du svara på frågor som rör ditt företag och dina behov. Vi undrar också vad för typ av samarbete du är ute efter.

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

 

Kontaktcenter

Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

 

Besöksadress

Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

 

Postadress

Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider

Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan kontrollerades av:

den 2019-09-11 

 

KARTOR

Kommunkartan länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Här hittar du förskolor, äldreboenden,
detaljplaner och mycket mer.

Hemesterkartanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Här hittar du utomhusaktiviteter,
sevärdheter och besöksmål i Ale.

Karta över var du hittar förskolor, lekplatser, äldreboenden med mera.