Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna

Jullov 2020

Här samlar vi de aktiviteter som kommunen och föreningslivet erbjuder under skolloven. Det mesta är gratis, men ibland kostar det en liten peng. Sidan uppdateras kontinuerligt då nya aktiviteter anordnas löpande.

OBS! Ale kommun stänger samtliga sim-, fritids- och idrottsanläggningar, alla bibliotek samt uthyrningsverksamheten för allmänhet och föreningar på grund av de nya restriktionerna. Det innebär att bibliotekets lovaktiviteter utgår, Fritidsbanken håller stängt och Ale boxningsklubbs verksamhet ställs in. Endast digital verksamhet genomförs.

Allmänna förhållningsregler för att få delta

För att få delta i aktiviteterna måste du vara frisk och symtomfri. Tvätta händerna ofta och alltid i samband med toalettbesök. Tänk också på att undvika trängsel.

För alla aktiviteter gällande restriktioner från folkälsomyndigheten. Vi ber alla att respektera och följa de rekommendationer som gäller. Ansvariga för en aktivitet har rätt att avvisa personer som inte följer rekommendationerna.

För uppdaterad information, se folkhalsomyndigheten.selänk till annan webbplats.

Aktiviteter

Under varje aktivitet finns gröna etiketter som anger vem aktiviteten riktar sig till, var aktiviteten genomförs och inom vilket tema/intresse. Klicka på en etikett för att se alla aktiviteter med samma etikett. Exempelvis, om du klickar på etiketten "nödinge", så visas alla aktiviteter som genomförs i Nödinge.

Sidan kontrollerades av:

den 2020-12-21