Under föreningsgalan, som arrangerades 13 april 2021, uppmärksammades de idrottare som blivit mästare under 2020.

KS Bandy F17

Statistiken från säsongen talar sitt tydliga språk, Kareby/Surtes F17-lag gick obesegrade genom hela seriespelet och även slutspelet och kunde i mars 2020 kröna en fantastisk bandysäsong med ett SM-guld efter en gastkramande final mot Skirö AIK.

Anton Lorensson, Daniel Andreasson, David Lundin, Lewis Nyberg och Linus Almthén, Ale Trialklubb

När lag-SM avgjordes i Nyköping i början av oktober gjorde Ale Trialklubbs åkare en fenomenal insats. De lyckades att vinna lag-SM med bred marginal. Lagets överlägsenhet var imponerande, Ale TK:s lag hade totalt endast fyra prickar, tvåan 53 prickar och trean i tävlingen 86 prickar.

Ida Bengtsson, OK Alehof

Orientering är en tuff och krävande sport och en som har rätt egenskaper för att lyckas är Ida Bengtsson, tävlande för OK Alehof. Ida lyckades med bedriften att vara bäst när det gällde som mest och vann USM i långdistansorientering i klassen D16.

Ellen Sjöberg, Bohus Taekwon-Do

Taekwon-Do betyder ”foten och handens väg” och är en kampsport med koreanskt ursprung. En av de som lärt sig att bemästra denna konst är Ellen Sjöberg, tävlande för Bohus TKD. Under 2020 kammade Ellen hem dubbla guld i SM och lyckades med bedriften att vinna både i sparring och specialteknik.

Rickard Andersson, Martin Jansson & Ulf-Inge Dahlgren, Skepplanda Sportskyttar

Olympisk trap är en av de grenar som finns inom lerduveskytte. Under 2020, när SM avgjordes på hemmaplan, dominerade Skepplanda Sportskyttar i lagtävlingen. Föreningen vann guld med sitt första lag och silvret bärgades av andralaget.