Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna
OBS! Den här nyheten kan vara gammal och kanske inte längre är aktuell.

Johannes är en ljuddesigner och kompositör från Österrike, som samarbetar med McLloyd’s, Ales nyetablerade distributör och producent av ekologiska snacks. Johannes och Christer jobbar ihop för att utveckla McLloyds varumärke genom olika mediakanaler, med ett fokus på ljud, musik, berättelse, och det ekologiska budskapet bakom McLloyds produkter.

Näringslivsenheten i Ale driver projektet Excite tillsammans med några av de mest tongivande parterna på området i Europa. (Parterna är allt från European Creative Business network ,EBN, med bas i Rotterdam till European Center for Creative Economy, ECCE, i Ruhrområdet.)

Projektet innebär att åtta entreprenörer inom kreativa näringar kommer samarbeta med åtta olika företag i Ale i sommar/höst. Projektet är unikt då det är första gången så många kreatörer parallellt går in i lika många privata företag i en kommun. Liknande projekt har gjorts med kreatörer på offentliga arbetsplatser men dock ej på privata.

Målet är att utveckla Ales företag genom nya grepp, utveckla de entreprenörer som kommer till Ale samt sätta Ale på kartan som en kommun där man vågar gå utanför komfortzonen för att driva utveckling.

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

Hitta hit   >länk till annan webbplats

Sidan skapades av:

den