Publicerad: 2020-06-18 14.41

Hemester i Ale

Visste du att du bor i en kommun som kan erbjuda (nästan) allt du kan tänkas önska dig av en semester utomhus? Sol och bad, konst, sevärdheter, fornlämningar, skateparker, naturreservat, golf, vandringsleder, hällristningar, vikingagård, pilgrimsled och mycket mycket mer.

Hitta rätt med Hemesterkartan

I vår nya Hemesterkarta har vi samlat mängder av utomhusaktiviteter, sevärdheter och utflyktsmål som du kan ta dig för under din hemester. Dessutom hittar du mer information om alla aktiviteter, sevärdheter och utflyktsmål under fliken Hemester här på ale.se.

Kartan fungerar lika bra i mobilen och det finns även en GPS-funktion som du kan aktivera om du vill se var i kartan som du befinner dig.

1. Hemesterkartan länk till annan webbplats
  2. Hemester i Ale - information om alla aktiviteter, sevärdheter och utflyktsmål.länk till annan webbplats

Funktioner i hemesterkartan

Välj vad du vill se på kartan

Klicka på Lagerväljaren och välj vilka lager som du vill se på kartan. Exempelvis badplatser. För att se hela kartan behöver du stänga ned lagerväljaren. Du kan när som helt öppna lagerväljaren igen genom att klicka på lagerikonen och välja fler lager eller ta bort lager.

Visa min position

Klicka på ikonen för "Positionera" till höger i menyn som ligger till höger i kartan och välj ”Visa min position”.

Zooma och panorera

Använd knapparna + och – för att zooma in eller ut. Panorera genom att dra kartan dit du vill ha den.

Dela en kartvy

Klicka på ikonen "Dela" för att dela aktuell kartvy inklusive eventuell inzoomning och valda kartlager.

Hitta hit   >länk till annan webbplats

den 2020-06-18