Publicerad:

Föreningsgalan 2021

Föreningsgalan är tillfället då vi hyllar några av alla de fantastiska föreningar och eldsjälar som driver föreningslivet framåt. Årets gala leddes av den musikaliska duon Stina Klintbom och David Carbe och direktsändes på Ale kommuns facebooksida.

Kvällen innehöll prisutdelningar, uppvaktning av mästare i Ale och kulturstipendiater samt sång och musik. Nedan kan du klicka dig direkt till den del du är intresserad av.

Prisutdelningar

Årets prestation Länk till annan webbplats. - en förening eller person som gjort en enastående prestation under det senaste året.

Årets ledare Länk till annan webbplats. - en ledare för barn- och ungdomar som är en bra förebild och som haft stor betydelse för föreningens barn- och ungdomsverksamhet under det senaste året.

Årets eldsjäl Länk till annan webbplats. - en person vars insats haft stor betydelse för föreningens medlemmar och dess verksamhet.

Årets förening Länk till annan webbplats. - en förening som utvecklat sin verksamhet och som har stor betydelse för många invånare i Ale.

Hederspriset Länk till annan webbplats. - en person eller förening som genom sina bestående insatser berikat och gjort ett stort avtryck i Ale.

Mästare i Ale

Under föreningsgalan uppmärksammades de personer som under det senaste året vunnit ett svenskt eller internationellt mästerskap och representerar en förening i Ale.

Skepplanda Sportskyttar Länk till annan webbplats.

KS Bandy F17 Länk till annan webbplats.

Ale Trialklubb Länk till annan webbplats.

Ellen Sjöberg, Bohus Taekwon-Do Länk till annan webbplats.

Ida Bengtsson, OK Alehof Länk till annan webbplats.

Kulturstipendiater

Robin Lillfors, Ann Franzén och Lennart Engström Länk till annan webbplats.

Musik

David Carbe & Stina Klintbom, ”River deep, mountain high”: Länk till annan webbplats.

David Carbe, ”Anitras dans” Länk till annan webbplats.

David Carbe & Stina Klintbom, ”Gärdestadmedley” Länk till annan webbplats.

Robin Lillfors, ”Luftslott” Länk till annan webbplats.

David Carbe & Stina Klintbom, ”Gabriellas sång” Länk till annan webbplats.

Intervju

Anna Reinhardt, sektorschef Kultur & fritid och Sonny Landerberg, ordförande Kultur & fritidsnämnden Länk till annan webbplats.

Hitta hit   > Länk till annan webbplats.

den