Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna

Rekrytera

Vill du anställa? Ales arbetsmarknads- och försörjningsstödsenhet underlättar gärna din rekrytering! Du kan också prova Arbetsförmedlingens kostnadsfria och digitala tjänst Rekryteringsguiden. Länk till annan webbplats.

Unik matchning

Arbetsmarknads- och försörjningsstödenheten

Ales arbetsmarknads- och försörjningsstödenhet är en tillgång för ditt företag. Här finns möjlighet till samarbete genom att kvalificerade medarbetare matchas till ditt företags behov och underlättar din rekrytering. 

Matcha ditt företags behov

Arbetsmarknads- och försörjningsstödenheten i Nödinge arbetar med hållbara lösningar för arbetssökande, Alebor och för dig som företagare. Vi identifierar resurser och kvalificerade medarbetare som matchar ditt företags behov.

Underlättar er rekrytering

Vi coachar arbetssökande till sin nästa anställning. Som experter på målgruppen och med många års erfarenhet av rekrytering känner vi oss trygga och kan erbjuda dig som företagare en smidig rekryteringsprocess. Vi tar ansvar och erbjuder introduktionsstöd samt kontinuerliga uppföljningar för att garantera att du är nöjd.

Vi hjälper er

Vi erbjuder arbetskraft, arbetsplatsanalyser, unik matchning och dessutom ökad mångfald för ditt företag. Förutom rekrytering arbetar vi med praktik och arbetsträning. Kanske kan vi hitta ett samarbete? Vi berättar gärna mer!

Kontakta oss

E-post: kommun@ale.se
Telefon: 0303-70 30 00

Rekryteringsguiden

Med Arbetsförmedlingens nya tjänst Rekryteringsguiden Länk till annan webbplats. kan du söka, kontakta och hitta din nya medarbetare. När du använder tjänsten får du också förslag på olika rekryteringsmetoder. Varför inte testa digital speeddating?

Kontakt

Näringslivschef

Per Brohagen
per.brohagen@ale.se

Näringslivsutvecklare

Alexander Kassay
alexander.kassay@ale.se

Vill du ringa till oss?
Du når oss på 0303-70 30 00


Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta till kontaktcenter Länk till annan webbplats.

Sidan kontrollerades av:

den