Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna

SMS vid kris eller störning

Vattenläcka? Avstängd väg? När vi inte kan utföra någon av de tjänster som påverkar dig och din vardag vill vi att du så snabbt som möjligt får information om detta. Därför kan vi skicka ut sms för att nå ut med information till dig. Om du vill kan också få informationen som e-post.

Vi skickar också ut SMS i händelse av kris, till exempel gasutsläpp, storbrand eller större olycka. SMS:en skickas utifrån exempelvis gatuadress, postnummer eller valt område på en karta.

Automatiska SMS

Är du skriven på en adress i Ale och har en mobiltelefon som är registrerad på samma adress kommer du automatiskt att få våra SMS-utskick. Ditt mobilnummer hämtas från din teleoperatörs databas.

Borde du också få SMS?

Har du skyddat nummer eller oregistrerat kontantkort? Äger du fritidshus eller har en kommersiell fastighet/företagslokal i Ale? Vill du få information om driftstörningar hos en äldre anhörig eller i en obemannad anläggning? Då kan du också registrera dig för SMS-utskick. Du registrerar det mobilnummer som du vill att vi ska skicka SMS till och den adress som du vill få meddelande om.

Vill du inte ha SMS?

Vill du inte att en telefon som står på dig ska få SMS från oss, till exempel en telefon som ditt barn använder? Då kan du avregistrera numret själv. Fyll i ditt telefonnummer i formuläret och välj att avregistrera dig.

Enbart för utskick från Ale kommun

SMS-utskicken används inte för någon form av försäljning eller marknadsföring.

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta till kontaktcenter Länk till annan webbplats.

Sidan kontrollerades av:

den