Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

Bahareh - söker de optimala lösningarna

Bahareh Ghavamimoghaddam, byggprojektledare. Foto: Ale kommun

Bahareh Ghavamimoghaddam började sitt jobb som byggprojektledare i Ale i mars. Hon trivs med att få följa stora projekt från ax till limpa och med att tillsammans med sina kollegor få ut det mesta av varje skattekrona.

Berätta om ditt jobb

- Jag är projektledare på Lokalförsörjningsenheten som tillhör Verksamhet Fastighet i Sektor service. Vårt uppdrag är att försörja kommunen med lokaler som behövs i olika verksamheter, allt ifrån förskola till äldreboende, skola till LSS boende.

Just nu jobbar jag mest med projekt i tidiga skeden där jag gör utredningar för att samla och ta fram information och underlag vi behöver för att tillsammans med berörd verksamhet hitta bästa lösningen för Aleborna. Efter det börjar mitt och mina kollegors uppdrag som kan vara till exempel att anpassa befintliga lokaler eller att bygga nya. ​​​​​​​

Varför jobbar du i Ale kommun?

- Ale kommun är den kommun som växer mest i området och håller på med mycket spännande förändringar.

Varför har du valt det jobbet?

​​​​​​​- Jag har tidigare jobbat som konsult där man är engagerad i externa uppdrag under en begränsad tid. Här i kommunen är vi själva delbeställare och följer hela processen. På det sättet kan man se utvecklingen från allra första början då vi undersöker möjligheter och förutsättningar tills avslutningen av projektet och även efter projektets slut då vi lämnat över till enhet Drift och underhåll. Det som jag gillar mest är att känslan att skapa något och följa hela utvecklingen framåt.

Vad gillar du bäst med ditt jobb?

- Jag har hjälpsamma och stöttande kollegor och det uppskattar jag väldigt mycket. Det är också roligt att vara en del av gänget som jobbar mot ett gemensamt mål och det målet är att bidra till utveckling av Ale .

Vad är svårast i ditt jobb?

- Att hitta den lösning som är bäst fungerande för beställande verksamhet. Att få ut det mesta och bästa utifrån byggperspektivet inom de ekonomiska ramar som är satta av politikerna.

Beskriv framtiden

- Framtiden är ljusare än nu hoppas jag. Vi har många intressanta byggprojekt som förhoppningsvis kommer att bidra till ett lättare liv för Aleborna. Vår enhet kommer att växa så småningom med en ny chef som kommer att ansvara för enheten så jag ser fram emot ett gott samarbete med den nya chefen i gänget.

När trivs du som bäst på ditt jobb?

- Att se resultatet av ett arbete är givetvis ett härligt moment men för mig är att se folk som samarbetar för att hitta en väg fram och stötta varandra där det finns svårigheter, bästa tiden på jobbet.

Vad gör dig engagerad?

- Jag har två små barn, 2 och 4 år som tar mesta tiden av dagen när jag är hemma. Men jag försöker hitta min egen tid för träning och bakning. Jag har gått en online kurs i att baka med surdeg. Så det som engagerar mig mest nu är mjöl, våg och vatten 😊

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta hit Länk till annan webbplats.

Sidan kontrollerades av:

den