Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna

Träffa våra medarbetare

Lär känna våra medarbetare och få reda vad det egentligen är vi gör på kommunen.

Gabriella deltar i demokratins lokala processer

Gabriella Toftered jobbar som nämndsekreterare och ser bland annat till att de beslut som fattas i nämnden gör det i enlighet med kommunallagens krav och att du som invånare får tillgång till de beslut som fattas.

- Man har väldigt roligt och man får delta i demokratins nära lokala processer, säger Gabriella om jobbet som nämndsekreterare.

Maram kan inte tänka sig ett bättre jobb

– Jag mår jättebra när jag kommer hem efteråt när jag har bidragit med något bra till någon som är i behov av hjälp, säger Maram Dakhlalla. Sedan tio år jobbar hon inom hemtjänsten i Ale kommun.

Line hjälper ungdomar att skapa en meningsfull fritid

– Grundidén är att istället för att vi vuxna skapar aktiviteter för ungdomar så skapar ungdomarna aktiviteter för andra ungdomar, säger Line Andersen, en av kommunens ungdomscoacher.

My brinner för att lära barn simma

– När man jobbat med ett barn som fått kämpa och som knäcker koden. När man ser lyckan i barnens ansikten, det är det absolut bästa med mitt jobb, säger My Löfström, en av fem sim- och idrottshallsarbetare på Skepplanda simhall om varför hennes jobb är viktigt.

Cecilia vill bidra till något bättre

Vi följde med Cecilia Larsson och hennes kollega Oskar Frimodig till Skepplanda för underhåll av en av kommunens alla vattenledningar.

Paula jobbar för barnen

- Hur klyschigt det än må låta är barnen vår framtid. Vi på familjerätten hjälper separerade och skilda föräldrar så att barnen inte ska hamna i kläm, säger Paula Caceres, familjerättssekreterare.

Ida tipsar om hur du kan hantera invasiva arter

Ida jobbar som kommunekolog i Ale. Hon arbetar bland annat med invasiva arter. Här får du tips på hur du kan hantera två av dem.

Caroline ger energi- och klimatrådgivning

Caroline kan ge tips och råd om exempelvis solceller, uppvärmning och energieffektivisering.

Daniel vill att vi återbrukar mera

Daniel Ledner, avfallsingenjör på Ale kommun berättar om miljönyttan med att sortera sina sopor och varför återbruk är en bra idé. – Det bästa avfallet är ju det som aldrig blir avfall.

Fia vill sätta färg på kommunen

I Ale strävar vi efter att göra våra gemensamma utemiljöer fina och trivsamma. Möt vår parkarbetare Fia Rix som vill sätta färg på kommunen och gynna den biologiska mångfalden.

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta till kontaktcenter Länk till annan webbplats.

Sidan kontrollerades av:

den