Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna

Ale kommun som arbetsgivare

I Ale jobbar vi med det som engagerar oss mest, från små barn till stora vägar. Vi har valt att arbeta i en kommun för att vi vill göra skillnad för våra invånare och vi vet att att vårt arbete spelar en viktig roll för Ales utveckling.

Vi gör skillnad

Vi är cirka 2 300 medarbetare som med omtanke och engagemang tillhandahåller service till Ales 32 000 invånare. Varje dag arbetar vi med att utbilda den yngre generationen, hjälpa de äldre och de svaga i samhället, hålla våra gator rena och fina, göra så att parkerna blommar, hjälpa företag att växa och massor därtill.

Ale kommuns förmåga att rekrytera, utveckla och behålla kompetenta, engagerade och ansvarstagande medarbetare är av yttersta vikt för att trygga välfärden för våra medborgare.

Ale kommun behöver medarbetare med olika bakgrund. Vi värdesätter därför de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt kulturell mångfald tillför verksamheterna.

Är du en av oss?

I Ale ska det vara lätt att leva. Då krävs riktigt bra och engagerade medarbetare. Är du en av oss? Vill du också vara med och bidra till utvecklingen i Ale kommun? Se våra lediga tjänster under Sök lediga jobb.

Relaterad information

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta till kontaktcenter Länk till annan webbplats.

Sidan kontrollerades av:

den