Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna
OBS! Den här nyheten kan vara gammal och kanske inte längre är aktuell.

Publicerad: 2019-07-11

Ett Tinder för rekrytering

Nyligen släppte Arbetsförmedlingen flera digitala och kostnadsfria tjänster för dig som vill anställa. Via tjänsterna kan du både söka och rekrytera online.

Flera kostnadsfria rekryteringstjänster

Det finns många vägar att gå när du ska rekrytera. Med Arbetsförmedlingens kostnadsfria rekryteringstjänster kan du söka efter kandidater i deras kandidatbank, anordna rekryteringsträffar eller få hjälp med skräddarsydda utbildningar för att få den kompetens du behöver.

HÄR KAN DU LÄSA MER Länk till annan webbplats.

Snabbintervjuer är ett smidigt och kostnadsfritt verktyg som gör det enklare för dig att rekrytera brett och hitta rätt kompetens. Genom korta videosamtal får du en bättre bild av kandidaten bakom cv:t.

Behöver du anställa många på kort tid? Rekryteringsträffar är ett effektivt sätt att snabbt få en överblick över många sökanden och ger dig chansen att presentera ditt företag mer personligt. Det kan passa bra för rekrytering inom serviceyrken där personliga egenskaper kan vara extra värdefulla. Arbetsförmedlingen hjälper dig kostnadsfritt att utforma och anordna en rekryteringsträff på din ort.

Det kan vara svårt att hitta personer med rätt kompetenser. Om du hittat personer som saknar viss kunskap för att kunna söka jobbet kan du använda dig av arbetsmarknadsutbildningar genomförda av professionella leverentörer.

Rekryteringsguiden

Med Rekryteringsguiden kan du göra geografiska sökningar baserat på yrke och få förslag på vilken rekryteringsmetod som passar bäst för dig. På så sätt kan du bli mer effektiv i din rekryteringsprocess.

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta hit Länk till annan webbplats.

Sidan kontrollerades av:

den