| Translate
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Besökarelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kommunen i egenskap av samhällsbyggare

Hur framgångsrik en kommun är som samhällsbyggare är en komplex fråga. Det behövs mått från många olika delar av hur samhället utvecklas. Här redovisas mått av olika slag som tillsammans kan ge en viss uppfattning om kommunen som samhällsbyggare/utvecklare. Här nedanför hittar du Ale kommuns resultat i Kommunens kvalitet i korthet 2016 respektive 2015 och 2014.

Röster från verksamheten:
"Utifrån insiktsmätningen samlar vi näringslivsrådets analysgrupp (företagare och politiker). De analyserar utfallet och föreslår handlingsplan för förbättringar. Handlingsplanen utvecklas i dialog med cheferna på sektor samhällsbyggnad och sedan tas beslut i näringslivsrådets interngrupp (kommunchef, 4 företagare samt näringslivsenheten) om hur vi ska arbeta.” Pia Areblad, näringslivschef i Ale

Vad visar färgerna och pilarna?

För 2016 har grön, gul och röd markering gjorts beroende på kommunens resultat. Grön markering innebär att Ale kommun är bättre än genomsnittet i Sverige gällande denna fråga, gul markering innebär att kommunen har ett resultat något under medel och röd markering att kommunens resultat är betydligt lägre än medel. Trendpilarna visar måluppfyllelse - inte utfall.

Om du ställer din muspekare på ett mått, så kan du läsa mer om vad och hur mätningen gått till. Medel, bäst och sämst i tabellen avser det senaste utfallet.

den

Besök: Kommunhus Nödinge, Ale torg 7