| Translate
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Besökarelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kommunen i egenskap av samhällsbyggare

Hur framgångsrik en kommun är som samhällsbyggare är en komplex fråga. Det behövs mått från många olika delar av hur samhället utvecklas. Här redovisas mått av olika slag som tillsammans kan ge en viss uppfattning om kommunen som samhällsbyggare/utvecklare. Här nedanför hittar du Ale kommuns resultat i Kommunens kvalitet i korthet 2015 respektive 2014 och 2013.

Vad visar färgerna och pilarna?

För 2015 har grön, gul och röd markering gjorts beroende på kommunens resultat. Grön markering innebär att Ale kommun är bättre än genomsnittet i Sverige gällande denna fråga, gul markering innebär att kommunen har ett resultat något under medel och röd markering att kommunens resultat är betydligt lägre än medel. Trendpilarna visar måluppfyllelse - inte utfall.

Om du ställer din muspekare på ett mått, så kan du läsa mer om vad och hur mätningen gått till. Medel, bäst och sämst i tabellen avser det senaste utfallet.

den 2016-01-22

Besök: Kommunhus Nödinge, Ale torg 7