Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna

Föreläsning med proffsboxaren Klara Svensson

Tisdag 16 augusti kommer proffsboxaren Klara Svensson och föreläser om sitt liv som proffsboxare. Föreläsningen riktar sig främst till tjejer, men alla är givetvis välkomna att lyssna!

RF-SISU Västra Götaland, Västsvenska Boxningsförbundet och Ale Boxningsklubb bjuder in till en kostnadsfri föreläsning med Klara Svensson. Klara är flerfaldig VM medaljör och världsmästare i proffsboxning berättar om sin resa i en av världens tuffaste sporter, boxning.

Hur hanterar man prestationsångest? Hur stärker man sitt självförtroende? Varför är det så viktigt att vara medveten om sitt kroppsspråk när man tävlar? Hur tar man sig tillbaka efter att ha blivit sänkt av en hård höger? Vad gör man när man helt tappat lusten?

Klara bjuder på en personlig föreläsning med avstamp i hennes långa idrottskarriär med förluster, lärdomar och viktiga segrar. Om att vara ensam tjej bland killar, vikten av att äta och ta hand om sin kropp för att undvika skador, hitta ett mentalt vinnartillstånd under tävling, men kanske viktigast av allt, att må bra på vägen mot ditt mål.

Klara brinner för att inspirera unga tjejer och killar inom idrott. Hennes egen resa har varit fylld av toppar och dalar som bidragit till lärdomar hon gärna vill dela med sig av. Om att våga gå emot strömmen och upptäcka en egen väg i en värld som ofta är fylld av press och ständiga direktiv utifrån. Det finns inte ett rätt sätt att träna, att äta eller att vara idrottare. Klaras förhoppning är att väcka insikt, mod och glädje hos sina åhörare.

Föreläsningen riktar sig till tjejer men alla är givetvis välkomna.

Tid och plats

Tisdag 16 augusti, kl 12.00-15.00

Bohushallen, Byvägen 7, Bohus

Anmälan

Ingen anmälan krävs.
Föreläsningen är kostnadsfri.

Mer information

Information / Frågor:
jennie.karlson@rfsisu.se / 0702-50 14 18
jeanaltun@hotmail.com / 0761-85 90 00

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta hit Länk till annan webbplats.

Sidan kontrollerades av:

den