Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna

Konsert - Den stora skräpshowen med Vattenmannen och Speed

Vattenmannen & Speed är tv-programmet som kommit ut i verkligheten för att prata, göra konster och sjunga om det viktigaste vi har - vatten och miljön.

Skräp både till land och havs är ett av de största miljöproblemen idag. Den stora Skräpshowen tar på ett enkelt och musikaliskt sätt upp de stora frågorna om detta. Barnen får vara med och sjunga, dansa och diskutera. Föreställningen är inramad av nyskriven musik på vattentema. Och vilka ljudvågor de skapar! Jazz, pop och reggae. Vad ska vi göra med all plast i haven? Vad händer med de sopor vi samlar in hemma, hur återvinns plasten?

Vattenmannen har med sig sitt allra senaste experiment där han ska trolla bort sin plasthäst - eller går det? För Vattenmannen och Speed är inga frågor om vatten för stora eller små!

Föreställningen är 40 minuter lång och passar barn mellan 6-12 år. Anordnas i samband med Barnbokens dag, tema Havet.

Anmälan/biljetter

Entré: 50kr/person
Biljetter köps via nortic.se Länk till annan webbplats. eller på plats vid entrén (betalning görs med Swish Länk till annan webbplats.)
Platserna är onumrererade

Mer information

Angående Covid-19: Kulturenheten i Ale kommun följer Folkhälsomyndighetens restriktioner. Köp biljett via nortic.se Länk till annan webbplats. för att säkerställa plats på arrangemanget. Stanna hemma om du har symtom på luftvägsinfektion eller andra tecken på Covid-19. Med hänvisning till Folkhälsomyndighetens restriktioner för maxpublik vid allmänna sammankomster så förbehåller vi oss rätten att avvisa personer vid behov.

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta hit Länk till annan webbplats.

Sidan kontrollerades av:

den