Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna

Rytmik med Ale kulturskola

Rytmik är ett utmärkt sätt för barn att möta musik! Under hösten 2020 håller Ale kulturskola och Karin Melander i kurser som riktar sig till familjer med bebisar och småbarn.

Rytmik med Ale kulturskola och Karin Marmander innebär en stund fylld av sång och dans, rytm och ramsor, där du deltar tillsammans med ditt barn. Några sånger och ramsor är gamla och välkända medan andra kanske är helt nya för er. Vi sjunger, dansar och spelar trummor - och varvar full fart med lugn och ro. Barnen får dansa och röra sig till musik, spela rytmer själva, klura ut rörelser för fingrarna och ibland bara sitta i lugn och ro och lyssna. De gör det dessutom i gemenskap med andra barn och vuxna, vilket inbjuder till samspel med andra.

Det finns två typer av kurser; en riktar sig till bebisar som är upp till 12 månader, den andra till familjer med 2-4 år gamla småbarn där syskon gärna får följa med.

Tid och plats

Hösten 2020, med start i september. I kursen ingår 8 stycken tillfällen, varje pass är cirka 40 minuter långt och fördelade veckovis. Beroende på kurs så hålls den i Ale kulturrum i Nödinge eller i Skepplanda Bibliotek. Besök Ale kulturskolas kurssida för en fullständig lista på kurser och tillfällen.

Anmälan/biljetter

300kr per kursplats.
Anmälan och lista på tillgängliga kurser hitter du på Ale kulturskolas kurssida.

Mer information

Besök Ale kulturskolas kurssida för mer information om kurserna.

Angående Covid-19: Kulturenheten i Ale kommun följer Folkhälsomyndighetens restriktioner. Stanna hemma om du har symtom på luftvägsinfektion eller andra tecken på Covid-19. Med hänvisning till Folkhälsomyndighetens restriktioner för maxpublik vid allmänna sammankomster så förbehåller vi oss rätten att avvisa personer vid behov.

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta hitlänk till annan webbplats

Sidan kontrollerades av:

den 2020-09-15